Új szerepben próbálta ki magát Nagy Ervin - ifaktor
Új szerepben próbálta ki magát Nagy Ervin
Nagy Ervin az RTL Klub stúdiójában járt a reggel, ahol a Tanár című sorozatban betöltött szerepéről beszélt Járai Máténak és Lakatos Márknak.


Nagy Ervin elmondta, hogy a Tanár című sorozat harmadik évadjában, aminek zárórésze szombaton lesz látható az RTL Klubon, nemcsak színészként, hanem kreatív producerként is részt vett. A színész arról is beszélt, hogy ő volt az, aki jelezte, hogy kicsit nagyobb befolyást szeretne a produkcióban. Így kreatív producerként a castingba és a forgatókönyv bizonyos elemeibe is volt beleszólása.

A Tanár főszereplője arra is kitért, hogy az első két évaddal nem igazán volt megelégedve, és voltak a forgatókönyvben olyan részek, amiket elég gyengének és sematikusnak tartott. Ezeken producerként mindenképp változtatni szeretett volna a harmadik évadra.

Végül arról is szó esett, hogy az RTL Klub nyitott volt ez ügyben, hogy Ervin nagyobb szerepet kapjon a produkcióban, aminek végeredményét a harmadik évadban láthattuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!