Új társat talált magának Dominikán Gelencsér Tímea - ifaktor
Gelencsér Tímea folyamatosan posztolja Instagram-oldalára a képeket a napfényes Dominikáról, ezúttal azonban nem egyedül szerepelt a fotón.


Az Exatlon riporterének régi vágya volt, hogy majmokat simogathasson és etethessen. Ezúttal ez összejött neki, amiről Instagram-oldalán mi is kicsit betekintést kaphatunk. Timin látszik az önfeledt boldogság, és hogy ez neki egy hatalmas élmény volt. Majd az is kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő étkezőasztalnak sem utolsó, ugyanis a kis maki remekül elszotyizgatott rajta.

„Egy újabb pipa a Bakancslistámon!✅🙈🙉🙊🙏🏼 Élőben láthattam, simogathattam, etethettem majmokat!!!!😍 Hatalmas élmény volt! 😍🐒 A makik rám ugráltak a fáról, ott elidőztek egy kicsit, majd azt hitték mászóka vagyok és fel-le rohangáltak rajtam de volt hogy csak dobbantónak használtak😅🐵 Annyira kis puhák voltak, nem karmoltak és olyan könnyedén libbentek jobbra-balra, hogy élmény volt őket nézni! Az utolsó videón pedig láthatjátok milyen jól funkcionáltam mint étkezőasztal (és tányér) és hogy a maki milyen gyorsan felbontja a szotyit😍 Nyugtassatok meg, hogy nem csak én lelkesedem ennyire a makikért? 🐒💕"

– tartott élménybeszámolót Instagram-posztjában Gelencsér Timi.

Aki ma viszont már újra a versenypálya mellett lesz látható, hiszen egy nagyon fontos végjátékkal folytatódik az Exatlon Hungary.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!