Új videóklippel jelentkezett Pápai Joci - ifaktor
Pápai Joci Instagram-oldalán osztotta meg a jó hírt követőivel, hogy legújabb szerzeményéhez klip is készült, ami mostantól már elérhető a videómegosztó oldalakon.


Joci dala az Értünk volt címet kapta, és klipjében az Urban Verbunk táncegyüttes működik közre, akik koreográfiáikban általában a magyar néptáncot modern elemekkel ötvözik.

„Elkészült a legújabb videoklip, ahol nagyon tehetséges emberekkel ismerkedtem meg: az @urbanverbunk együttessel, akik ugyanúgy táncolják el a dalt, ahogy én azt megálmodtam! Modernek és mégis autentikusak!😉Nagyon remélem, hogy tetszeni fog nektek!🙏😉 A megosztásokért nagy ölelés mindenkinek!!😘🔥🔥"

– írta bejegyzésében az énekes.

Az Urban Verbunk Instagram-posztjában arra is kitért, hogy a klipben milyen fajsúlyos szerepet kap a víz, amihez rengeteg szimbolikus jelentés köthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!