Újabb bizonyíték: Nádai Anikó és Hajmásy Péter egy párt alkotnak - ifaktor

Most már szinte biztos, hogy a Való Világ és az RTL Reggeli műsorvezetője, Nádai Anikó együtt van Weisz Fanni exférjével, Hajmásy Péterrel. Egyre több az arra utaló jel, miszerint egy párt alkotnak.


Igaz, még nem láttunk egyikőjük közösségi oldalán sem közös képet, közös helyszínt azonban annál többet. Legfrissebb kirándulási helyszínük a Válban található Szerelem szobor volt, Instagram-profiljuk legalábbis erről árulkodik.

A kommentelők közül is sokan megjegyezték, hogy sokszor ugyanott vannak, ugyanakkor és közös képet kérnek végre.

Peti is megosztotta a saját változatát Instagram-oldalán, melyet a linkre kattintva érhettek. el

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!