Újabb botrányba keveredett Lábas Viki - ifaktor

A Margaret Island énekesnője, Lábas Viki óriási baklövést követett el Instagram-oldalán a közelmúltban, amiért a Tolvai Reni fanok azonnal szétszedték Vikit a komment szekcióban.


Vasárnap este debütált Tolvai Reni legújabb dala és klipje a YouTube-on, ami azonnal fel is került a trending listára. Viki ízléstelen módon reagált Reni klipjére, csak hogy azt véletlenül Reninek küldte el. Az üzenetében Lábas Viki „Csöcsös maugli" -nak nevezte Renit.

A Reni fanok azonnal szaladtak is Viki legutolsó Instagram-posztja alá betámadni az énekest. Volt, aki így fogalmazta meg véleményét Viki baklövéséről:

"Csöcsös maugli???
Ugyan már szeretne ez a celeb bohóc annyit letenni az asztalra, mint Reni!
Szánalmas... Még akkor szíveket küld, meg nyalizik undorító! Jó vastag bőr van a képén ennek a Lábatlannak"

– olvasható a komment végén.

Ennél természetesen voltak még sokkal sértőbb és durvább kommentek is Viki posztja alatt. Az énekesnő újabban nincs a helyzet magaslatán, amit lehet a koncertek hiánya okoz és csak remélni tudjuk, hogy rendeződnek a dolgai.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!