Újabb elképesztő rekordot adott át a múltnak Lionel Messi - ifaktor
Újabb elképesztő rekordot adott át a múltnak Lionel Messi
Messi és csapata az FC Barcelona a hétvégén 6-1-es kiütéses győzelmet aratott a Real Sociedad ellen, de a mérkőzés nemcsak erről marad emlékezetes, hanem az argentin sztár újabb félelmetes rekordjáról is.

Messi egy másik Barca-legenda Xavi Hernández rekordját adta át a múltnak azzal, hogy lejátszotta 768. tétmérkőzését a klub színeiben. Ezzel egyedülálló csúcstartóvá vált a Barcelona történetében, és az ünneplés is igazán méltóra sikeredett, ugyanis két gólt is szerzett a Sociedad ellen.

A La Liga hivatalos Twitter-oldala úgy emlékezett meg az újabb csúcsdöntésről, hogy felsorolta, hogy jelenleg milyen rekordok fűződnék még minden idők egyik legjobbjának a nevéhez. Messi jelenleg többek között a legtöbb gólt, a legtöbb gólpasszt, és a legtöbb győzelmet is számlálja a spanyol bajnokság történetében. Ezenkívül még számtalan elképesztő statisztika és rekord fűződik az argentin zseni nevéhez. Ahogy a Twitter-oldalon is írták, ha valaki, akkor Leo Messi biztos, hogy megérdemli a G.O.A.T (Greatest Of All Time - minden idők legjobbja) jelzőt, amit nem aggatnak csak úgy rá bárkire, tényleg csak a legkülönlegesebb sportemberekre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!