Újabb irtó szexi képeket posztoltak a Kardashian lányok - ifaktor
Kendall Jenner a medence partján napozik

Korábban már megírtuk, hogy Kourtney Kardashian extra forró képeket osztott meg közösségi oldalán a napsütötte medence partjáról, ami valószínűleg egy nyaralás közben készült. Azóta már a többi Kardashian tesó is elárasztotta az Instagrammot szexi képeivel.


A Kardashian klántól egyáltalán nem áll távol a magamutogatás és az egy szál semmiben pózolás. A lányok valahogy sosem voltak szégyenlősek a kamerák vagy a fényképezőgépek előtt. Ezúttal azonban az összes Kardashian lány egyszerre dobta le a textilt egy közös nyaralás keretein belül.

A lányok egyértelműen együtt mentek el nyaralni, hiszen egyszerre kezdték el feltölteni szexi bikinis fotóikat, ugyan abból a környezetből. Mi összeválogattuk nektek a legextrémebb fotóikat a lányoknak.

Kourtney és Kim együtt küldenek puszikat rajongóiknak.

Úgy vettük észre, Kourtney nagyon szereti ezt a szinte valamit alig takaró fürdőruháját.

Kylie valamivel szolidabb volt.

Kim se maradhatott ki a pózolásból.

Khloe pedig a hidratálás fontosságára hívta fel rajongói figyelmét, bár nagy valószínűséggel a követők szeme máson akadt meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!