Újabb képet osztott meg lányairól Laskóy Noémi - ifaktor

Elbűvölő képen mutatja meg nekünk az instasztár, hogy milyen játékkal ütik el az idejüket a testvérek. Most épp a piacozáson volt a sor.


Laskóy Noémi szemmel láthatóan nem ért egyet azzal, hogy ne, vagy csak ritkán mutassuk meg gyermekeinket a közösségi médiában, hiszen már többször is megosztott fotókat a kislányairól. Nem csoda, hogy szívesen tölti fel Instagram oldalára a jól elkapott pillanatokat, Lora és Lani ugyan is igazán bájosak, ahogy ez a legutóbbi képen is látszik.

„Óriási nappali piacozásokba'. Lora az eladó, Lani pedig éppen pakol be a nála is nagyobb bevásárlókosarába."

írja bejegyzésében Noémi.

Friss

Kiakadt a cukiságfaktor: babafotókat posztolt Kardos Eszter

A Barátok Közt sztárja néhány héttel ezelőtt adott éltet második gyermekének, Zitának. Most róla láthatunk egy kollázs-összeállítást, melyben a várandósság kiderülésétől a születésééig mutat nekünk Eszter pillanatképeket.

Nagyon kedves kollázst készített a fiatal anyuka kislányáról. Eszter eddig nem igen mutatott közvetlen közeli képeket Zitáról, most sincs ez másként. Habár nagyon várjuk, mert biztosan gyönyörű kisbaba.

Kisfiáról, Erikről azonban annál inkább posztol, nagyon vagány kis srác, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!