Újabb koncertet adott a ValóVilág zenekara - ifaktor

A ValóVilág 10 évadában az önfejlesztő héten láthattuk megalakulni és először koncertezni a Villa-Bandet, akik a villalakókból álló zenekar. Szerencsére nem csak azon a héten mulathattunk jókat zenei tudásukon, hiszen ismét megcsillogtatták azt.


Véget ért a gazdálkodás hete, aminek záró ünnepségére egy vers és dalcsokorral készültek a ValóVilág 10 szereplői és ezzel köszönték meg Zsolt gazda tanításait.

A ceremónia ide kattintva látható.

Ezen a koncerten kívül még egy előzetes gyakorlást is láthattunk, amiben VV Robi vezénylésével, kánonban próbálják a villalakók a Follow The Flow zenekar Tavasz című dalát elénekelni. Ezt még nem adták elő a nézőknek élő egyenesben, csak a felkészülést láthattuk.

Reméljük láthatunk még más feldolgozásokat is a jövőben a Villa-Bandtől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!