Újabb koncertet adott a ValóVilág zenekara - ifaktor

A ValóVilág 10 évadában az önfejlesztő héten láthattuk megalakulni és először koncertezni a Villa-Bandet, akik a villalakókból álló zenekar. Szerencsére nem csak azon a héten mulathattunk jókat zenei tudásukon, hiszen ismét megcsillogtatták azt.


Véget ért a gazdálkodás hete, aminek záró ünnepségére egy vers és dalcsokorral készültek a ValóVilág 10 szereplői és ezzel köszönték meg Zsolt gazda tanításait.

A ceremónia ide kattintva látható.

Ezen a koncerten kívül még egy előzetes gyakorlást is láthattunk, amiben VV Robi vezénylésével, kánonban próbálják a villalakók a Follow The Flow zenekar Tavasz című dalát elénekelni. Ezt még nem adták elő a nézőknek élő egyenesben, csak a felkészülést láthattuk.

Reméljük láthatunk még más feldolgozásokat is a jövőben a Villa-Bandtől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések"

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!