Újabb megbotránkoztató kijelentést tett Schobert Norbi - ifaktor
Norbi és Réka

Túlzott csend uralkodott Schobert Norbi körül az utóbbi néhány hétben. Nos, most ismét tett róla, hogy ismét magára haragítsa a közvéleményt.


Norbival Apák napja alkalmából a Fókusz stábja készített egy riportot, mely során többször is kinyílhatott az emberek bicskája szavai hallatán.

A cégtulajdonos szerint a nő dolga, hogy felkeljen a gyerekhez, ha éjszaka sír, azt tartja normális feleségnek, aki nem kelti fel a férjét, hanem egyből ugrik a síró babához.

Ez a kijelentés már sokaknak elérte, ha nem túlszárnyalta az ingerküszöböt, pedig itt még nem állt meg Norbi.


Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után, hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot.

- tette hozzá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!