Újabb mérföldkőhöz ért Cséffalvay Dorka és férje - ifaktor
Cséffalvay Dorka fekete pöttyös felsőben ül egy széken, rúzsos szájjal

Akik régebb óta követik a népszerű influenszert, Cséffalvay Dorkát, már tudhatják, hogy két csodálatos gyermek édesanyja és irigylésre méltóan nagyszerű házasságban él. Ezek már önmagában fantasztikus sikerek az életben, azonban ezúttal egy újabb mérföldkőről számolt be életükből.


Legújabb Instagram-bejegyzésében Dorka elárulta követőinek, hogy családjával megkapták az elmúlt napokban a kulcsot legújabb házukhoz, amit büszkén mesélt rajongóinak. Bár Dorkára nem jellemzőek az ehhez hasonló posztok, most mégis úgy érezte, ezt muszáj világgá kürtölnie.

Ez érthető is, hiszen hatalmas a boldogság a családnál, így ezt meg szerette volna osztani követőivel is. Dorkának nem csak rajongói gratuláltak az új otthonukhoz, hanem egykori kollégája, Horváth Gréta is kifejezte gratulációját komment formájában.

„Sok boldogságot kívánok Nektek ♥️ Ezek a csodás dolgok, fotók, történetek, és ezt látni kell🌿🤘 Gratulálok"

– írta hozzászólásban Gréta.

A fotó alapján csodálatos kis háznak tűnik Dorkáék legújabb otthona, szinte meseszerű környezetben, ami a gyerekek számára is fantasztikus élményeket nyújthat a jövőben.

„Szóval a héten megkaptuk a kulcsot az új házunkhoz!!!🏠🔑❤️
Megmondom őszintén, okozott egy kis fejtörést , hogy megosszam e ezt a lépést az életünkről. Számomra nem ez a felület a mércéje az örömödnek vagy az élet mélységeinek, ha máshol ezt látom nekem az sokszor erőltetetten jön le és a kifele mutatásról szól.
De rájöttem, ha annyira boldog vagyok , hogy azt legszivesebben világgá kürtölném, akkor azt néha én is megteszem"

– számolt be boldogságáról az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!