Újabb oldalát mutatta meg Horváth Gréta - ifaktor

Honnan ered Horváth Gréta törtető énje? Miből vagy kiből merít folyton motivációt az új kihívásokhoz? A #mutikivagyok1 második Instagram-posztját is megosztotta Gréti, aki ott folytatja önmaga definiálását, ahol múltkor abbahagyta.


Kislány volt még, amikor Miskolcról felköltöztek a nagyvárosba, Budapestre. Minden más volt, a vidéki kislány bekerült egy pesti iskolába. Már 12-13 évesen is olyan határozott és vagány kislány volt, akárcsak felnőttként. Már akkor megvolt benne az feltörekvő én, a szervezkedés.

Sokan nem hittek az álmaiban és a céljaiban, de ez sem hátráltatta Grétát, aki ma már magáénak tudhat egy saját sminkes iskolát is, ahol az amatőr sminkelni vágyóknak segít a mindennapi vagy épp alkalmi sminkek elkészítésében. Emellett számos tévés produkcióban is részt vett, - Éjjel- Nappal Budapest, Love Bistro, Ázsia Expressz- jelenleg pedig az OtthonTrend műsorvezetője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!