Újabb szerelmes képet osztott meg Szegedi Ferenc ’Fecsó’ - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy Vasvári Vivien exférje, Szegedi Ferenc 'Fecsó' kibel lelte meg a szerelmet újra. A szerencsés hölgy, Bea kiköpött mása Vivinek. Szőke haj, kék szem, dús ajkak, karcsú alak.


Megismerkedésük merőben másképp zajlott a vírushelyzet miatt, Fecsó a lányt Instagrammon szúrta ki, ahol üzenetet is írt neki, így indult minden. Az üzenetváltást találkozás követte, az eredményt pedig közösségi oldalaikon láthatjuk.

Fecsó elmondta, hogy számára a fent említett kombinációk- szőke haj, kék szem, karcsú alkat- testesítik meg az ideális nőt.

Beának szintén van egy kisfia, Medox, aki már találkozott is Fecsóval. Az üzletember kisfia Edwárd szintúgy találkozott Beával, sőt még a két gyerkőc is egymással.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Így érzi jelenleg magát Iszak Eszti

A gyönyörű modell egy Instagram-posztban fejtette ki jelenlegi érzéseit. Leírta, hogy nagyon rosszul viseli testileg és lelkileg egyaránt a lassan egy éve fennálló helyzetet, melyen cseppet sem segít a szeszélyes időjárás.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!