Újabb szereplőtől búcsúzott a Farm VIP TV műsora - ifaktor
A Farm VIP elődöntősei

A Tv2 sztár-reality műsora igencsak közelít a vége felé ugyanis napi egy, de előfordul, hogy két játékos is búcsúzik a versenytől. Tegnap este láthattuk, ahogyan szimpátia szavazás alapján a Farm VIP versenyéből már kiesett sztárok dönthették el kik párbajozzanak meg.


A legkevesebb szimpátia szavazatot Vasvári Vivi és Horváth Éva kapta, így nekik kellett párbajozniuk a továbbjutásért. A küzdelem végig nagyon szoros volt, de végül Vivi nyerte a feladatot, így Évának kellett távoznia a Farmról.

Vivi győzelme ide kattintva látható.

Horváth Éva Instagram-oldalán is hosszasan búcsúzott a játéktól.

„Ennyi volt, számomra sajnos véget ért a játék. 1 nappal a döntő előtt. Imádtam játszani, szerintem egy nagyon klassz kis műsor volt!
Annyit azonban szeretnék leszögezni, hogy ez egy játék volt! Mindenki a saját maga taktikája szerint próbálja megnyerni! És higgyétek el, mindenki taktikázott, ki így, ki úgy.... valakinek sikerült és valakinek kevésbé...
Én büszke vagyok arra, amit képviseltem, "ami a szívemen, az a számon", így élem az életemet is (anyukám gyerekkorom óta mondja, hogy meg kéne változnom, de szerintem már nem fog sikerülni)
Az ügyességi feladatban elvéreztem Vivi nagyon ügyes volt :) Ezúton is Gratulálok Neki!
Holnap felteszek a storyba képeket, hogy lássátok szeretjük egymást és ez az egész >>Csak színház és más semmi<<"

– olvashatjuk Éva hosszas bejegyzését.

Így már csak hárman maradtak a játékban, Vivi, Kucsera Gábor és Novák Zalán lettek a Farm VIP elődöntősei. Kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak az események a továbbiakban és ki fogja megnyerni a legvégén a játékot.

Íme a három elődöntős.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!