Újabb vegán éttermet népszerűsít a @vászonzsákoslány - ifaktor
Antal Éva lila overálban ül kék mintás csempék előtt

A népszerű zero waste harcos Antal Éva, azaz ismertebb nevén a @vászonzsákoslány egy újabb vegán éttermet népszerűsít Instagram-oldalán, ezúttal egy Pécsi étkezdét.


Évától már megszokhattuk, hogy nem titkolja el követői elől kedvenc vega és környezetbarát helyeit, de általában ezek mind Pesten és környékén találhatóak. Ezúttal azonban a pécsieknek kedvez, hiszen egy pécsi éttermet mutatott be.

Az influenszer bejegyzésében megosztott egy fotót az ételről, amit fogyasztott a vegán étteremben és meg kell hagyni, az embernek összefut a nyál a szájában a látványtól. Arról nem is beszélve, hogy ez a vállalkozás egy pécsi vegán családé, így ha arra jártok, mindenképp térjetek be.

Évi elmondása szerint Pécs nagyon szépen fejlődik és abszolút élhető városkának tűnik. Posztjából azt is megtudtuk, hogy még egy csomagolásmentes üzlet is nyílt a közelmúltban.

„Ez most egy rövid vegan food guide lesz mert csak egy napra ugrottunk le Pécsre munkaügyben, de azért azt nem hagyhattuk ki hogy benézzünk a @lyr.pecs vegán étterem és speciality kávézóba. Én még sosem láttam olyan vegán éttermet ami megközelítőleg téné is. Elképesztő változatos, kreatív és finom fogásaik vannak, ráadásul abszolút megfizethető áron. Én egy buddha tálat ettem amiben édesburgonya, tofu, hummusz és saláta volt, Tomi pedig egy céklás buddha tálat költött el, amin össze is vesztünk mert miután megkóstoltam a cékla fasírtot, le akartam nyúlni. Na és a kávé.. omg! Lágy, krémes, eszedbenejussonbelecukrottenni fajta. Többféle növényi tejet kevernek össze hogy a legfinomabb ízt érjék el (hozzáteszem sikeresen!). Bónusz: egy vegán család tulajdonolja. Úgyhogy ha Pécsett (jajj de vártam hogy ezt leírhassam) jártok, mindenképp ugorjatok be, legalább egy kávéra vagy sütire.
Ezen felül a városról vegán, low waster szemmel: abszolút élhető és sok lehetőség van, még egy csomagolásmentes bolt is nyílt a közelmúltban a @zoldblokkpecs , remélem legközelebb ide is benézhetünk"

– számolt be élményéről Éva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!