Újabb vicces videót posztolt Chessie King - ifaktor

A férfiak és nők éjszakai rutinját parodizálta ki legújabb videóbejegyzésében a londoni influenszer. A fitnesz, életmód és felfedező blog megalkotójaként elhíresült Chessie óriási népszerűségre tett szert a közösségi médiában.


Követői már megszokhatták tőle, hogy Chessie mindig nagyon őszinte és humoros oldaláról fogja meg az aktuális témákat. Legújabb videóbejegyzése maximálisan elnyerte követőinek a szimpátiáját.

„Személyes kutatásom kimutatta, hogy Mat átlagosan 23 perccel alszik nálam többet éjszakánként, ami évente 8395 perccel jelent többet. Ez a rövidebb lefekvési rutinjának köszönhető, ami a következő:
A WC fölött állva végzi el dolgát, az ülőkét felhajtva hagyja, a kezét csak vízzel mossa meg szappan használata nélkül, a törülközőt hagyja a földön éjszakázni, a felesleges párnákat csak eldobálja, majd miután ágyba került, három másodperccel később már alszik. Te ki vagy? A: Mat ; B: Én; C: Hugo a kutyus"

– kérdezte követőitől vicces bejegyzésében @chessiekingg, aki a nők és férfiak rutinját egyaránt bemutatja a videóban.

Friss

Mától megtekinthető a Billie Eilish-ról szóló dokumentumfilm

Az Apple Original Films már 2019-ben bejelentette, hogy dokumentumfilmet készítenek a fiatal énekesnő életéről, azóta már több előzetes is kijött, ma pedig elérkezett a premier dátuma is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!