Újabb videó került nyilvánosságra Berki Krisztián büntetőfékezéséről - ifaktor

Az utóbbi néhány napban másról sem szólnak a cikkek csak Berki Krisztián büntetőfékezéséről, ami miatt vádat is emeltek ellene.


A botrányhős most egy egy újabb videóban tűnik fel, de ez esetben nem méregdrága autójában ül, hanem éppen egy motoron. A felvétel tavaly júniusban került fel a videómegosztó oldalra, de csak most, a menetrend szerinti busz előtt végzett büntetőfékezés miatt került nyilvánosságra.

Sok másik újság mellett az Index is beszámolt a fent említettekről, illetve arról, hogy több millió forintos kár keletkezett a menetrend szerinti buszban és Krisztián autójában, emellett mind magát, mind pedig a buszon ülők testi épségét is veszélyeztette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!