Újabb videó került nyilvánosságra Berki Krisztián büntetőfékezéséről - ifaktor

Az utóbbi néhány napban másról sem szólnak a cikkek csak Berki Krisztián büntetőfékezéséről, ami miatt vádat is emeltek ellene.


A botrányhős most egy egy újabb videóban tűnik fel, de ez esetben nem méregdrága autójában ül, hanem éppen egy motoron. A felvétel tavaly júniusban került fel a videómegosztó oldalra, de csak most, a menetrend szerinti busz előtt végzett büntetőfékezés miatt került nyilvánosságra.

Sok másik újság mellett az Index is beszámolt a fent említettekről, illetve arról, hogy több millió forintos kár keletkezett a menetrend szerinti buszban és Krisztián autójában, emellett mind magát, mind pedig a buszon ülők testi épségét is veszélyeztette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!