Újabb videókkal lepte meg követőit Bogi és Henry - ifaktor

Kettner Henry és Nagy Bogi újabb közös videóval lepte meg közönségét. Ezúttal a YouTube koronázatlan királya és a bájos énekesnő két felvételt is ajándékozott rajongótáborának.Az első videó egy tőlük szokványos zenés-énekes, humorral megfűszerezett videó lett. A második a kíváncsi rajongók kérdéseire ad választ.

Henry és Bogi lassan egy éve készít közös videókat. A találgatások és feltételezések ellenére a közösségi média sztárjai továbbra sem alkotnak egy párt, bár sokak szerint tökéletesen összeillenének és a kémia is láthatóan meg van közöttük.

A hétvége első felvétele igen viccesre sikeredett, ugyanis Henry azt a feladatot adta Boginak, hogy Kínai nyelven énekeljen el kiválasztott dalokat. Az idegennyelvben a Google-fordító segített az énekesnőnek, akinek ennek ellenére is meggyűlt a baja a feladattal. A videóból egyébként megtudhatjuk, hogy Bogi korábban járt az ázsiai országban, de csak a köszönést sikerült elsajátítania.

A második videóban megválaszolták a követőik által legtöbbet fitogtatott kérdéseket. A felvétel elején rögtön választ is kapunk arra, hogy a fiatalok mit szeretnek egymásban. Megtudhatjuk, hogyan találkoztak először, és azóta miket éltek át együtt, valamint hogy mik a jövőbeli céljaik.

Friss

Piált és villantott Tolvai Reni

Tolvai Reni énekesnő méltán híres róla, hogy gyakran mutat magából az átlagosnál többet a social media felületein, amelyet a rajongók is örömmel vesznek. Ezúttal, azonban kicsit talán túlzásba esett.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!