Cristiano Ronaldo a „legkövetettebb” ember a világon - ifaktor
Ronaldo – amellett, hogy a világ valaha volt egyik legjobb futballistája – igazi márkaként van jelen. A nevével fémjelzett dolgok mondhatni „arannyá válnak", így történt ez a közösségi média platformjaival is.


Az olasz bajnok, Juventus portugál szupersztárja lett az első híresség, aki elérte a történelmi félmilliárdos követőszámot a klasszikusnak számító: Facebook, Twitter, Instagram hármason.

A közösségi média olyannyira fontos napjainkban példának okáért, hogy a SunSport tavaly közölte, hogy CR7 valójában több pénzt keres a közösségi médiában, mint a Juventusban.

Az ötszörös aranylabdás gólvadásznak az Instagramon 262 millió, a Facebookon 148 millió, míg a Twitteren 91 millió követője van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!