Újabban egy mandulafa lett a magyarok kedvenc fotóhelyszíne - ifaktor
Mandulafa a Gellérthegyen

Már korábban is akadtak olyan helyszínek az országunkban, ahova akkora divattá vált ellátogatni, hogy ki túlzással az volt a ritkább, hogy ha valakinek nem készült ott fotója az Instagram-oldalára. A legújabb ilyen trend „áldozata" egy Gellérthegyi mandulafa lett.


Az elmúlt időszakban gondoljunk csak a bokodi lebegő falura, vagy épp a váli Szerelem-szoborra, ami úgymond egy kultikus helyszínné vált, és ellepte az Instagram-oldalakat. Ez egy nagyon pozitív trend, és országimázs-építésnek is kiváló, hogy Magyarország olyan csodálatos részei is előtérbe kerülnek, amik egyébként nem tartoznak a legnépszerűbb látnivalók közé. De azért egy idő után már kicsit mókássá is válik, amikor az Instagramra fellépve, azt látja az ember, hogy nincs olyan személy a követői között, aki ne látogatott volna el az épp divattá váló fotóhelyszínre.

Ezúttal a Gellérthegyre kell utaznia annak, aki eddig még ne készítette volna el a saját mandulafás képét, ami a Dunával és a Szabadság-híddal a háttérben egy egészen csodálatos összképet nyújt. Az influenszereink többsége a Szerelem-szobornál már járt mostanában, úgyhogy már csak idő kérdése, hogy ellepje Instagram-oldalaikat a Gellérthegyi kilátás is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!