Újra elkezdett lovagolni Viszkok Fruzsi - ifaktor

Fruzsi még gyerekkorában rendszeresen lovagolt és nagyon hiányzott neki ez a sport, régóta vágyott rá, hogy újból nekikezdhessen. Instagram-oldalán elárulta, hogy már a 3. óráján is túl van.


Ahogy a mondás tartja 'jobb később, mint soha'. A YouTuber nem sok mindenre emlékszik a gyerekkori lovaglásból, így az alapoktól kezdett neki megint. Hozzátette, hogy valami azért jó mélyen dereng, de túl kevés ahhoz, hogy ne az elejéről kelljen kezdeni.

Nem Fruzsi az egyetlen, aki az új év alakalmával új hobbiba, sportba, munkába kezdett. Nagyon sok influenszer, ismertebb ember is hasonlókép tett. Baumgartner Kata vállalkozást indított, B. Nagy Réka ismét jógázik és a lovaglást is tervezi, Majkának és Horváth Tominak hamarosan kijön az új közös dala.

Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!