Újra hódítanak a mellények a divatiparban- behódolnak a hazai influenszerek is - ifaktor

Néhány hónapja újfent hódít a mellény-divat, főként a pamut és kötött mellény örvend sikernek többnyire a nők körében. Számos hazai influenszer is behódolt az új trendnek és beszerzett néhányat a gardróbjába.


Köztudott, hogy Kata imád öltözködni és kedveli kipróbálni az új trendeket. Előszeretettel variálja a különböző szetteket, ahogy a képen láthatjuk a mellényt is remekül beillesztette az outfitjébe.

Így az a tanácsunk a kedves hölgyeknek, addig próbáljátok ki az új trendet, amíg hűvösebb idők vannak, mert hamarosan itt a tavasz, ami a napsütéses órák mellett biztosan tartogat számunkra újabb trendeket is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!