Újra képernyőre kerül Gáspár Győző és családja élete - ifaktor

Korábban hatalmas sikerrel ment az RTL Klubon a Győzike show, most a LifeTV adja meg Gáspár Győzőnek és a családjának a lehetőséget arra, hogy egy realityben szórakoztassa a nézőket.


Győző a csatorna Ébredj velünk című reggeli műsorának volt a vendége, ahol elmesélte, hogy Beát kerestek meg ezzel az ajánlattal.

„Hamarosan újra kamerákon keresztül követhetjük a Gáspár család életét, hiszen a Life TV-n induló Van életünk című napi reality szereplői lesznek"

– olvasható a csatorna weboldalán.

Gáspár Győző azt is elmondta a műsorban, hogy szerencsésnek vallja magukat, amiért a család minden tagjának van munkája és helye a médiában. A Van életünkben egyébként nem csak a Gáspár családot követhetjük nyomon, hanem olyan nagyágyúk is szerepelnek majd a műsorban, mint Berkiék, vagy éppen Alekosz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!