Újra kinyithat Muszula Timi üzlete - ifaktor
Muszula Timi fekete ruhában és csizmában ül a lépcsőn

Néhány korlátozás feloldása értelmében a népszerű Muszula Timi is megnyithatta újra virágüzletét, ahol várja lelkes, otthonukat szépíteni vágyó vásárlóit.


A @viraglauravirag Instagram-oldalán számolt be Timi a fejleményekről, aminek rögtön meg is örültek rajongói, hiszen már éppen ideje volt, hogy a tavasz közepén otthonunkba is varázsolhassunk egy kis virágzást.

Timi egy gyönyörű fotót posztolt a jelenleg nála kapható virágokról, ami igazán meghozza az ember kedvét a virágvásárlásához. Az biztos, hogy az elmúlt időszak nem lehetett könnyű sem a virágárusoknak, sem azoknak az üzleteknek, akik ezidáig zárva kellett hogy tartsanak.

„Végreeeee újra nyitunk!!! Április 15. 10:00- órától várunk Titeket! Sok új meglepetéssel! Tudom, hogy az elmúlt időszakban nem ment minden zökkenőmentesen... sokszor nem értetek el.. nem tudtuk felvenni a telefont vagy nem rögtön válaszoltunk egy üzenetre! Az elmúlt pár hónap igazán embert/üzletet próbáló időszak volt! ✨ De! Csütörtöktől minden visszaáll a régi (kicsit új kerékvágásba) köszönjük a sok türelmet ✨✨ nagyon nagyon várunk Titeket"

– számolt be izgatottan közösségi oldalán Timi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!