Újra közös vlogban Kovács Ramóna és Nagy Dani - ifaktor

Rami egy ideig inaktívabb volt a közösségi oldalain Dani az Exatlon Hungary-ból való hazaérkezése óta, közben pedig arról is beszámolt, hogy lebetegedett. Most egy új vlogban meséli el YouTube-csatornáján, hogy hogyan várták kisfiával, Olival haza Danit, illetve bemutatják egy napjukat.


Amíg Dani az Exatlon Hungary-ban szerepelt, addig Rami a szüleinél töltötte ezt az időszakot, így a nagy hazaérkezés előtt visszatért közös otthonukba, hogy minden készen álljon Dani megérkezésére.

Továbbá megmutatta, hogy hogyan telik hármasban egy olyan napjuk, amikor ki sem mozdulnak a lakásból, még a bevásárlás is házhoz jön. Igazi 'vasárnap' hangulata lett a vlognak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!