Újra közös vlogban Kovács Ramóna és Nagy Dani - ifaktor

Rami egy ideig inaktívabb volt a közösségi oldalain Dani az Exatlon Hungary-ból való hazaérkezése óta, közben pedig arról is beszámolt, hogy lebetegedett. Most egy új vlogban meséli el YouTube-csatornáján, hogy hogyan várták kisfiával, Olival haza Danit, illetve bemutatják egy napjukat.


Amíg Dani az Exatlon Hungary-ban szerepelt, addig Rami a szüleinél töltötte ezt az időszakot, így a nagy hazaérkezés előtt visszatért közös otthonukba, hogy minden készen álljon Dani megérkezésére.

Továbbá megmutatta, hogy hogyan telik hármasban egy olyan napjuk, amikor ki sem mozdulnak a lakásból, még a bevásárlás is házhoz jön. Igazi 'vasárnap' hangulata lett a vlognak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!