Újra közös vlogban Kovács Ramóna és Nagy Dani - ifaktor

Rami egy ideig inaktívabb volt a közösségi oldalain Dani az Exatlon Hungary-ból való hazaérkezése óta, közben pedig arról is beszámolt, hogy lebetegedett. Most egy új vlogban meséli el YouTube-csatornáján, hogy hogyan várták kisfiával, Olival haza Danit, illetve bemutatják egy napjukat.


Amíg Dani az Exatlon Hungary-ban szerepelt, addig Rami a szüleinél töltötte ezt az időszakot, így a nagy hazaérkezés előtt visszatért közös otthonukba, hogy minden készen álljon Dani megérkezésére.

Továbbá megmutatta, hogy hogyan telik hármasban egy olyan napjuk, amikor ki sem mozdulnak a lakásból, még a bevásárlás is házhoz jön. Igazi 'vasárnap' hangulata lett a vlognak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!