Újra TikTok trendeket követett Csecse Attila - ifaktor

Csecse Attila immár harmadszorra cserélt ajándékokat a húgával TikTok trendek alapján, de ezúttal kicsit változtattak a dolgokon az előző részekhez képest.


Attilánál egyáltalán nem meglepő, hogy valamilyen TikTok-kal kapcsolatos téma alapján csinál tartalmat és az sem, hogy ezt Kittivel teszi meg. Mivel a húga 1 hetet nála töltött, így nem is volt kérdés, hogy folytatni fogják az ajandékcserélős sorozatukat. A videó elején elmondja a youtuber, hogy most változtattak az eddigiekhez képest, és ezúttal különböző üzlet kategóriákat adtak meg egymásnak, ahonnan kellett valamilyen holmit választani a másiknak.

Ezután azt láthatjuk ahogy elintézik a vásárlást, majd végül megosztják a véleményüket az egymástól kapott ajándékokról is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!