Újra tud kommunikálni Weisz Fanni édesanyjával - ifaktor
Weisz Fanniról szinte mindenki tudja, hogy siket (egyébként ennek ellenére is egészen érthetően tud beszélni is – a szerk.), így nagyon fontos neki, hogy akivel kommunikál az jól lássa őt, s amit jelel.


„Sziasztok! Tuti emlékeztetek, amikor bevittem anyát a szemműtetre! Ma vittem kontrolra, megvizsgálták és jelentem nagyon jól sikerült. Tökéletes lett. Örülök, hogy anyukám lát mindent, annyit szenvedett már a szemüvegekkel. Jó, hogy végre nem ért félre semmit, mert látja végre megint, hogy mit jelellek"

– írta az oldalán a modell, akinek édesanyjának látása sajnos drasztikusan romlott az utóbbi időben, így gyakran félreértette lányát.

A probléma most megoldódni látszódik, ugyanis az édesanya sikeres szemműtéten van túl, és ezt már a kontrollvizsgálaton is megerősítették a szakemberek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!