Újra változtatott frizuráján Brittany Furlan Lee - ifaktor

A külföldi világsztár, Brittany Furlan Lee a régebben megszokott, viszonylag egyszerű, de divatos stílusát mára már teljesen levetkőzte és mióta férjével, Tommy Leevel egymásra találtak, extrábbnál extrább frizurákra adja fejét.


A régen megszokott fekete hajkoronáját leváltotta egy sokkal rövidebb fazonú szőke hajra, amit egész hamar megszoktak rajongói is.

Majd a szőke rövid után kis idővel rögtön sokkolta követőit Brittany egy rövid, kék frizurával, ami nem tartott sokáig szerencsére.

Bár a külföldi színésznőnek sok minden remekül áll, erre a hajra mégis azt mondanánk, hogy túlzás.

Legújabb posztjában láthatjuk, hogy mostani frizuráján csak a fazont változtatta, ugyanis a rózsaszínes hajszín már jó ideje megy nála.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!