Újraindítja YouTube-csatornáját Kocsis Alexandra - ifaktor
Kocsis Alexandra Instagram-oldalán számolt be a jó hírről, hogy újra elkezd rendszeresen tartalmat gyártani YouTube-ra.


A csatornájára legutóbb több mint egy éve került ki videó, ezen változtat most, és elkezdi újra aktivizálni magát a közösségi oldalon.

Alexandra első videója már ki is került, amiben többek között az is szóba kerül, arról, hogy miért döntött úgy, hogy újraindítja a csatornát, illetve milye extra tartalmakkal készül a rajongóknak.

Az Exatlon Hungary és a Survivor korábbi versenyzője elmondta, hogy nagyon maximalista, ezért csak akkor van megelégedve egy videóval, ha az tökéletes. Úgy érzi most jött el az idő, hogy képes folyamatosan profin elkészített tartalmakkal szolgálni, ezért döntött az újraindítás mellett.

A profivá válás útján, azért még becsúsznak hibák, ugyanis Alexandrával megtörtént minden youtuber rémálma, hogy nem indította el a felvételt, miközben már 20 perce beszélt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Új reality-t indít a LifeTV

Az új valóságshowt korábban Hajdú Péter vezérigazgató is bejelentette, most pedig megtekinthetjük a műsor első előzetesét is a LifeTV Instagram-oldalán.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!