TikTokon alkotta újra a Reszkessetek, betörők! legismertebb jelenetét Cathrine O'Hara - ifaktor
Catherine O'Hara TikTokon játszotta el újra azt a jelenetet, melyben egy üvöltéssel konstatálja, hogy Kevint otthon hagyták, majd elájul.

A kanadai-amerikai színésznőnek ez volt az első TikTok- bejegyzése, ami egyből hatalmasat ment a közösségi felületeken. Az eredeti jelenet egyébként a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban című részben található.

A film első része 1991-ben két Oscar- és két Golden Globe-jelölést is kapott, de végül egyik díjat sem sikerült bezsebelnie. O'Hara mellett többek között olyan nevek tűntek fel a szereplők között, mint a Kevint alakító gyerekszínész Macaulay Culkin, és a 90-es évek maffiafilmjeiben rendre feltűnő Joe Pesci.

Az idén 30 éves kultuszfilm szinte biztos, hogy idén is látható lesz karácsonykor a tv-ben, de addig is nézegessük O'Hara videóit, hátha folytatja a múltidézést. Mi alig várjuk, hogy vajon legközelebb mivel rukkol elő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!