Pánikbetegségéről vallott Unfield - ifaktor
Csenki Patrik elárulja, hogy a megszokottól eltérő videó lesz a legújabb kontentje, hiszen komolyabb kérdéskörrel foglalkozik.


„Fu, hát hasonló videót se csináltam még soha, ami ilyen komoly. De ez most egy komolyabb téma lesz. Na de miről is van szó? Hát pánikbetegségről"

indítja a videót Patrik.

A YouTuber elárulja, hogy nagyjából egy éve jött elő nála a betegség, és azt érezte, hogy abban a pillanatban meghal.

Volt, hogy vezetés közben jött rá a pánikroham, abba pedig belegondolni is rossz, hogy ennek milyen következményei lehettek volna...

Patrik kifejti, hogy akármit is gondolnak erről a betegségről az emberek, ez egy komoly és veszélyes dolog. Az influenszer többször is belegondolt, hogy mi lenne, ha meghalna, vagy például vezetés közben miatta esne baja másnak.

Azt gondolja, hogy az egészséges életmód megoldás lehet az ehhez hasonló problémákra de a vérkép és a szívultrahang is sokat segíthet a probléma feltárásában Patrik szerint.

„Jók legyetek, szevasztok"

köszön el a videó legvégén a YouTuber.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!