Unfield vicces locsolóversekkel készült a húsvétra - ifaktor
Unfield vicces locsolóversekkel készült húsvétra
A locsolóversek mindig egy fontos részét képezik a húsvéti ünnepeknek és ilyenkor gyakran elindul egy verseny, hogy ki tudja a legviccesebbet kitalálni. Ebbe Unfield is beszállt és vicces locsolóverseket írt a legutóbbi Youtube-videójában.


A youtuber mindenkire gondolt és természetesen senkit nem hagyott vers nélkül, a videó elején az anyukáknak szóló költeményeit olvasta fel, utánuk pedig a nagymamák következtek. Azonban ezután következett csak a videó lényege és Unfield kedvenc kategóriája, ami a „lányok akik csicskák" fantázianevet kapta, Patrik viccesen meg is jegyezte, hogy meglepő módon ebből írta a legtöbbet.

Unfield a versekbe egy kis társadalomkritikát is belecsempészett a lányokkal kapcsolatban, ezután azonban az önkritika sem maradt el és a hozzá hasonlóan alacsony fiúkra is gondolt. Ha valaki odavan a vicces locsolóversekért és olyat szeretne hallani, amit még sosem hallott, akkor mindenképp érdemes végignézni ezt a videót.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!