Usain Boltnak ikrei születtek! - ifaktor
Usain Bolt futás után mutat előre sárga és fekete trikóban

Már posztolták is Instagramra, az újszülött jövevényeket!


Usain Bolt nem hagyja, hogy a vezetékneve csak úgy feledésbe merüljön. Kislányához Olympia Lighting Bolthoz, most két újszülött ikerpár is csatlakozott, Saint Leo Bolt és Thunder Bolt. Ezek a nevek rendkívül találók, így senki nem fogja elfelejteni Usaint sem, ha a gyerekekre néz, vagy ha elolvassa a személyes okmányaikat.

A jamaikai szupersztár sprinter, apák napja alkalmából osztott meg Instagramon egy családi képet, ahol nagylányával, a két újszülött ikerpárral és párjával, Kasi Benettel látható.

A két újszülött csecsemő, szinte mindenkit villámcsapásként érintett, mivel szinte sehol nem posztoltak és beszéltek róluk a médiában. A rajongók és a jóakarók egyből elárasztották a komment szekciót és minél hosszabb és boldogabb életet kívántak nekik.

Egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor adott életet édesanyjuk a két gyerkőcnek, azonban egy biztos, hogy Bolték nem tétlenkednek. Egy évvel ezelőtt született meg Olympia és 365 napra rá, már itt a dupla utánpótlás, hűen a jamaikai számokhoz.

Sok boldogságot nekik!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!