Utolsó utazásáról nosztalgiázott Laskóy Noémi - ifaktor
Laskóy Noémi a konyhájában áll szürke pulcsiban

Az utóbbi időben egyre több influenszernél láthatjuk közösségi oldalukon, hogy régi, még a pandémia előtt készült utazós képeket osztanak meg Instagram-oldalukon. Ez teljesen érthető, hiszen már sokaknak elege van az otthon ücsörgésből. Így tett Laskóy Noémi is.


A két gyermekes édesanya, Noémi legújabb Insta-posztjában egy vírus előtti családi vakáció képét osztotta meg, ahol két kislányával áll Bali partjánál. Bejegyzésében elárulta követőinek, hogy pontosan egy éve jártak a távoli szigeten és bizony ez volt az utolsó nyaralásuk a vírushelyzet előtt.

Noémi utólag hálás, hogy mégis bevállalták azt az utat családjával és még utoljára eltudtak utazni gyermekeivel. Kisebb lánya, Lani azóta is ennek a nyaralásnak az élményeit emlegeti. Noémi képére közel 12 ezer kedvelés érkezett. Nem véletlen, hiszen a táj és a kislányai elragadóak.

„tavaly ilyenkor már nagyon készültünk erre az utazásra
pedig tavaly ilyenkor már lehetett hallani, hogy keleten 'valami történik' és már sokan riogattak, hogy el se utazzunk, mert veszélyes...
de összeteszem a két kezem, hogy hallgattam a megérzéseimre és elmentünk! hogy a lányoknak még a nagy bezártság előtt szereztünk egy ilyen élményt!

Lani a mai napig heti szinten mondja, hogy Ő szülésnapjára csak azt szeretné, hogy menjünk vissza Balira a tengerhez"

– olvashatjuk Laskóy Noémi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!