Vadászkutyákat népszerűsítő program arca lett Tóth Dávid - ifaktor
Vadászkutyákat népszerűsítő program arca lett Tóth Dávid
Tóth Dávid számára eddig is fontos volt, hogy felhívja a figyelmet a felelős állattartásra, mostantól azonban arcát is adja egy vadászkutyákat népszerűsítő programhoz.

Az olimpiai ezüstérmes kajakos a Mokka stúdiójában vendégeskedett Gulyás Andreával a Vadászati és Természeti Világkiállítás kiemelt ügyekért felelős igazgatójával, ahol Dávid új feladatáról beszélgettek.

„Nekünk célunk az, hogy bemutassuk a magyar vadászkutya fajtákat, és most ezen a folyamaton Dávid megismerkedik ezekkel a kutyafajtákkal, kezdetben egy drótszőrű magyar vizslával, és így nekünk nagyon nagy segítség az, hogy az ő közreműködésével népszerűsíteni tudjuk ezeket a fajtákat."

– mondta Gulyás Andrea a TV2 reggeli műsorában.

Tóth Dávid pedig arról beszélt, hogy jelenleg ugyan nincs kutyája, de a későbbiekben nagyon szeretne majd egyet, viszont úgy érzi jelenleg az élete egy olyan fázisban van, és olyan sűrű nyár elé néz, hogy csak utána gondolkozik el rajta, hogy kutyatulajdonossá váljon.

Addig is egy kiváló lehetőségnek tartja, hogy minél több vadászkutya fajtával megismerkedhet, és azt is elmondta, hogy a vizslák után most az agarak következnek majd, akikkel közelebbi kapcsolatba kerül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!