Vajon bírta tartani a tempót az olimpiára készülő kajak négyessel Nagy Dani? - ifaktor
Nagy Dani és a férfi kajak négyes
Nagy Dani már korábban beszámolt arról Instagram-oldalán, hogy lehetőséget kapott, hogy együtt edzhessen az olimpiára készülő férfi kajak négyes tagjaival, most az is kiderült, hogy az Exatlont is megjárt influenszer, hogyan teljesített az olimpikonok között.

A youtubernek egy kőkemény erőnléti edzést kellett végignyomnia a Kuli István, Totka Sándor, Molnár Péter, Nádas Bence négyessel, és szépen helytállt. A srácok főleg súlyzóval dolgoztak, és ugyan Dani kisebb tömegekkel csinálta a gyakorlatokat, de nem is volt elvárható tőle, hogy így a semmiből belecsöppenve, ugyanazt teljesíteni tudja, mint az évek óta kőkeményen edző, és specifikus gyakorlatokhoz hozzászokott élsportolók.

Ezért is jó a Magyarock Youtube-csatorna kezdeményezése, melyben mozgással, sporttal foglalkozó influenszereket küldenek olimpiára készülő élsportolók edzésére, és mindenki számára világossá válik, hogy micsoda munka van abban, mire valaki elér egy olyan szintet, hogy aztán egy olimpián képviselhesse a hazáját. Ezek a sportolók minden tiszteletet megérdemelnek.

Az első részben Szabó-Thomka Hanna edzett együtt a karatéka Hárspataki Gáborral, a következő epizódban, pedig épp Nagy Dani felesége Kovács Ramóna fog egy edzést végigcsinálni a Tokióba készülő vívóval Szatmári Andrással.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!