Vajon melyik influenszer mézeskalácsa sikerült a legjobban? - ifaktor

Az ünnepi előkészületek nagy sürgés-forgást okozhatnak. Talán ennyi egész évben nem forgatjuk a receptkönyveket, nem dolgozik a robotgép és nem megy a sütő. Természetesen influenszereink sem tétlenkedtek. A megfelelő ünnepi hangulat elérésének érdekében már jóval a karácsonyt megelőzően feldíszíttették otthonaikat és és sütötték a mézeskalácsokat.


De vajon kié lett a legjobb? Kint a legjobban az írókával? Az a nagy szerencsénk, hogy nap végén ez nem egy igazi verseny, így nem kell döntést hoznunk, főleg, hogy a legtöbbjük mézeskalácsa a legjobb cukrászdákban is megállná a helyét. Ha pedig szerencse: szinte mindenkitél kaptunk egy-egy receptet vagy trükkköt, így jövőre már mi is süthetjük az igazi karácsonyízű finomságokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Közös tetoválást csináltattak a Csecse testvérek

Akik régebb óta követik a népszerű vloggert, Csecse Attilát, már tudhatják, hogy közte és húga, Csecse Kitti között különleges testvéri kapocs van. Számtalan közös videójukban láthattuk már, mennyire szoros a kapcsolatuk, amit tovább fokoztak.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!