Vajon tényleg működnek a TikTok-os 'food hack-ek' ? B. Nagy Réka kiderítette - ifaktor

A fiatal énekesnőt is beszippantotta a TikTok világa, jó ideje már annak, hogy ő is rendszeresen készít videós tartalmakat TikTok-oldalára. Egy újabb videóban letesztel néhány TikTok-os food hack-et, de ezúttal YouTube-csatornáján.


Réka összeszedett néhány olyan receptet, elkészítési módot, amikre nagyon kíváncsi volt. Így összesen hat food hack-et láthatunk a videójában, illetve leginkább a próbálkozást.

Annyi biztos, hogy a próbálkozásait sok tojás megsínylette, ugyanis a legtöbb receptben alapanyagként szerepeltek. A videónak lehetett volna egy-két kivételt eltekintve az is a címe, hogy A tojás 50 árnyalata.

Aki szeret a konyhában tevékenykedni vagy csak nevetne egy jót annak mindenképpen érdemes megnéznie Réka videóját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!