Vajon visszatér Sandra Oh a Grace Klinikába? - ifaktor
Kórházi ruhában földön ülve barna hajú Sandra Oh beszélget keresztbe tett kézzel

Mintha tegnap történt volna, hogy a színész, aki Dr. Cristina Yang-ot alakította, otthagyta a Grace Klinika nagysikerű sorozatát, pedig ennek már 7 éve. Azóta folyamatosan bombázzák kérdésekkel, mikor tér vissza?


„ Nagyon ritka, hogy egy karakter, ilyen érzelmi hatásokat váltson ki."

mondta Oh a Los Angeles Times „Asian Enough" podcastjében.

Arról, hogy évek után is folyamatosan a visszatéréséről kérdezgetik annak ellenére, hogy eközben a „Megszállottak Viadalával" Golden-Globe díjra jelölték a színésznőt, a következőket mondta:

„ Szeretem csinálni ezt az egészet...Ezért kérdeznek folyamatosan erről "

Minden Grace Klinika rajongó felkészül…!

Oh nem tér vissza többé a sorozatba és azt is elmondta a podcast-ben, hogy miért nem.

„Istenem, szerintem már lassan 7 éve, hogy otthagytam a sorozatot… és ezt én teljesen elengedtem már, ugyanakkor rengeteg emberben él még ez a kép, amit megértek és nagyra értékelem, de tovább léptem."

Sandra továbbá így üzent a rajongóinak:

„ Inkább gyertek tovább velem és kövessetek a „Megszállottak Viadalában" és a további, jövőbeli projektjeimben, mint pl. a „The Chair" című sorozatban a Netflixen."

A színésznő elmondta, hogy megtisztelve érezte magát, amiért ő játszhatta, Dr. Yang szerepét, és ha a COVID-19 alatt a doktornő létezne, akkor biztos megpróbálná megkeresni azt a megoldást, amivel a megtört egészségügyet helyre lehet hozni ebből a nem várt világjárvány helyzetből.

Hallgassatok bele az „Asian Enough" podcastbe, ahol Sandra teljes interjúját hallhatjátok! (Angolul tudók előnyben.)

https://asian-enough.simplecast.com/episodes/sandra-oh

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!