Valami izgalmasra készül Kempf Zozo és Nagy Dani - ifaktor
Nagy Dani é Kempf Zozo műsorvezetés közben

A két volt exatlonista már régebb óta jó kapcsolatot ápol, ezúttal arról számoltak be, hogy valami nagyon izgalmas projekttel készülnek a közeljövőben.


Zozót és Danit több minden összeköti, például, hogy mindketten gyulaiak, illetve a sport terén is eléggé hasonló terepen mozognak. Zozo korábban egy interjúban azt is elárulta, hogy Daninak szurkolt az Exatlon harmadik évadában, akinek végül nagyon szerencsétlen módon egy sérülés miatt ért véget a verseny.

„Nagy Daninak szurkolok, hogy minél több pontot szerezzen. Ő is gyulai, és amikor én elkezdtem BMX-ezni, ő akkor versenyszerűen Mountain bike-ozott, a legjobb volt akkor az országban, és innen az ismeretség"

Ezúttal nem meglepő módon ismét a bringapályán találkoztak, amiről Instagram-oldalaikon be is számoltak követőiknek, ráadásul a BMX világbajnok arra is kitért, hogy hamarosan valami nagyon izgalmas projekttel jelentkeznek Danival.

„Danival ötleteltünk, tervezgettünk, forgattunk a hétvégén, és összeállt egy nagyon izgalmas project! Hamarosan több információt is megoszthatunk, szerintetek miről lehet szó?😜😈🤙🏼"

– írta Instagram-bejegyzésében Kempf Zozo.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!