Valentin-nap alkalmából megmutatta feleségét Till Attila - ifaktor
A műsorvezető egy frappáns szöveg kíséretében az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, amelyen ezúttal nem valamelyik házi kedvencével pózolt, hanem szerelmével.


„Sokan azt gondolják, egy kutyával és egy macskával élek. Valentin nap alkalmával hadd fedjem fel a titkot: Nem!"

– írta humorosan a rendező-műsorvezető.

Tilla valóban nem mutatkozik túl gyakran feleségével, de ugyanez igazi a gyermekeire, hiszen igyekszik óvni magánéletét a nagynyilvánosságtól.

A házaspár három fiú szülője: Andor (1998), Simon (2001) és Félix (2008).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!