Válik a két világsztár, Kim Kardashian és Kanye West - ifaktor
Kim Kardashian és Kanye West bőrszerelésben
6 év házasság után elválnak egymástól a sztárok. Korábban már kiderült, hogy a két híresség jó ideje külön él, Kanye egyedül, Kim pedig négy közös gyermekükkel. A források szerint régóta küzdöttek már azért, hogy házasságukat új alapokra helyezve folytatni tudják, úgy tűnik nem jártak sikerrel.

.

Az utóbbi időben nagyon sok Kanye-vel kapcsolatos botrány-sztorit olvashattuk, legalábbis a Twitter-bejegyzései között biztosan. Néhány napig a bulvár magazinok kedvenc témája volt, hogy Kanye indul az elnökválasztáson, majd kiderült, hogy a világsztár bipoláris zavarral küzd.

Ebben az időszakban számos durva, bensőséges Twitter-bejegyzést írt a rapper családjukról. Elmondta, hogy Kim North gyermekükkel való várandósságát nem szerette volna és miután kiderült, hogy terhes el szerette volna vetetni a babát, majd azzal vádolta Kim édesanyját, Kris Jennert, hogy beakarja záratni valahová.

Néhány bennfentes forrás szerint különválásuk fő oka, nem a fent említettek voltak. Kim megváltozott és változtatni szeretett volna az életvitelén, ezzel szemben Kanye ugyan olyan maradt vagy még rosszabb, mint kapcsolatuk elején. A valóságshow-sztárnak elege lett férje viselkedéséből és kicsapongó életmódjából.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!