Aurelio elmondta  véleményét a Való Világ 10-ről - ifaktor

A korábbi győztes TikTok videóban fejtette ki, hogy mit gondol az idei szériáról.


Több videó is készült, melyben a korábbi villalakó azt taglalja, hogy mi a véleménye a VV10-ről, és hogy mivel másabb, mint amikor ő került a luxusbörtön falai közé.

Először egy hozzászólásra reagált, melyben elmondja, hogy összességében tetszik neki az új évad, de néha azért elkeserítőnek tartja az ott történteket. Aureliot ismerve nem lepődünk meg azon se, hogy az egyik legnagyobb negatívumnak azt tartja, hogy idén nem ő vezeti a BeleValóVilág című háttérműsort.

@aureliocaversaccio10

Válasz @laliervin részére ##foryou ##trur##e ##vv10

♬ eredeti hang - aureliocaversaccio10

Egy másik videóba már arról beszél, hogy milyen főbb különbségek vannak az új évad és az általa megnyert VV6 között.

„Az egyik, hogy teljesen mások a szabályok, a másik, hogy egy hónappal kevesebbet vannak bent, mint mi, mert én első nap költöztem be és 120 napig voltam bent. A harmadik dolog pedig a nyeremény."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!