Ők a Való Világ 10 legnépszerűbb játékosai - ifaktor
Ők a Való Világ 10 legnépszerűbb játékosai
Még egy hónap sem telt el, amióta bent vannak a villába, de már is hatalmas követőtáborral rendelkeznek a közösségi média felületeken. Ezúttal magukat a játékosokat is beavatta a Nagy Testvér abba, hogy kinek mennyi követője van Instagramon.

A szereplők így fontos információt kaptak, amiből kiindulhatnak, hogy mennyire számítanak erősnek társaikhoz képest, vagy hogy esetleg itt az ideje változtatniuk a viselkedésünk, mert a nézőknek nem szimpatikus, amit a villában művelnek. Természetesen a videóban látható számok azóta tovább növekedtek, de az összkép nem változott, ami megmutatja, hogy jelenleg kik a villa legnépszerűbb lakói.

Az első helyen némi meglepetésre a villa legfiatalabb lakója VV Virág áll, akit már több mint 40 ezren követnek az Instagramon. Virág kimagaslóan vezet a többiekhez képest, rajta kívül egyedül az első párbaj győztese, és a következő kihívottja Bálint tud 30 ezernél több követőt felmutatni. A harmadik helyre VV Moh fér oda a több mint 26 ezer követőjével

A második kiválasztáson párbajra küldött Gábor a számok alapján, nem túl jó előjelekkel várhatja a párbajt. Amíg Bálint kimagaslóan népszerű a közösségi médiában, addig az ő követőtábora még a 10 ezret sem éri el. Mögötte csak kettő népszerűtlenebb villalakó van jelenleg VV Vivi és VV Amanda személyében.

Hogy hogyan reagáltak a Való Világ 10 szereplői, amikor megtudták az adatokat, az ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!