Súlyos szabálysértést követett el a Való Világ 10 egyik játékosa - ifaktor
Súlyos szabálysértést követett el a villában VV Renátó
Renátó kirohanásaival és idegrohamaival eddig is gyakran került a figyelem középpontjába, de a szombati adásban ez odáig fajult, hogy cselekedete ezúttal már nem maradhatott büntetlenül.

Történt, hogy megint sikerült annyira felhúznia magát valami apróságon, hogy először poharakat tört, majd pedig a hálószóbában szándékosan szétvert egy szekrényajtót, ami leszakadt.

Mivel ezzel a cselekedetével megszegte a Való Világ 10 játékszabályzatát, ezért büntetést kapott. A retorzió legsúlyosabb része az volt, hogy a következő négy alkalommal, ha győztesen térne vissza egy párbajról nem kaphatná meg a védettséget jelentő lilakendőt. Ez nagyjából azt is jelenti, hogy VV Renátó a játék végéig egyáltalán nem lehet már védett, mivel nem nagyon fordult még olyan elő a Való Világok történetében, hogy egy játékosnak négy párbajt is vívnia kelljen. Ezenkívül a szekrényajtó azonnali visszaszerelésére is kötelezték.

Tegnap ezek után megtartották a VV10 harmadik kiválasztását is, ahol ezúttal társai, Amandát küldték párbajra.

Hogy ki kire tette a jelét az ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!