Valódiak a hollywoodi filmek bűvésztrükkjei? Hajnóczy Soma megmondja - ifaktor
Új YouTube-videóval jelentkezett Hajnóczy Soma, melyben azt elemezte, hogy mennyire valósághűek a hollywoodi alkotásokban bemutatott bűvésztrükkök.


„Új videó a YouTube-on! Hollywoodi filmekben látható bűvésztrükköket elemzek. Megnézem, hogy CGI vagy igazi bűvésztrükk, hogy a színész mutatta-e be vagy egy kéz dublőr, és úgy általában kicsit betekintést nyújtok nektek a kulisszák mögé!"

– írta Instagram-posztjában Soma.

A kétszeres bűvészvilágbajnok videójában olyan kiváló filmek kerültek terítékre, mint a Tökéletes trükk, a Szemfényvesztők, a Mission Impossible, vagy épp a Sötét lovag.

Soma azt is elárulta, hogy az Ant-Man című filmben látott trükköt egy jó barátja Blake Vogt tanította be a főszereplő Paul Rudd-nak, aki tényleg végrehajtotta a forgatás alatt. De az is kiderül, hogy a Szemfényvesztők című filmben ki volt Jesse Eisenberg kézdublőre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ismét megmutatta idomait Kylie Jenner

Kylie-tól már megszokhattuk a mutatósabb képeket, így nem lepődünk meg, ha Instagram-oldalát lapozgatva bikinis vagy ruha nélküli képeket találunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!