ValóVilág: Ő fog megküzdeni VV Danival - ifaktor

A héten már láthattunk, hogy a ValóVilág 10 jubileumi évadában a villalakók VV Danit választották ki a hétvégi párbajra. VV Dani tegnap este megnevezte párbaj ellenfelét, akivel szombat este kell megküzdenie a villában maradásért.


Megérzéseink nem csaltak, hiszen korábban már megírtuk, hogy nagy valószínűséggel korábbi súlyos konfliktusaik miatt Dani VV Moht fogja kiválasztani, ami így is történt tegnap este.

Jelenleg úgy gondoljuk, hogy ez a párbaj sokkal szorosabb lesz, mint az eddigiek voltak és szinte meg se tudjuk mondani biztosra, hogy ki fog visszatérni a villába. A kommentelők majdnem fele-fele arányban kedvelik a két fiút.

Természetesen ez az állás még változhat, hiszen szombat estig még követhetnek el hibákat a srácok, amik miatt fordulhat a nézők véleménye.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!