ValóVilág 10: Íme a legszórakoztatóbb pillanatok - ifaktor
Való Világ 10 logó

A ValóVilág tizedik évada a drámák mellett sok mókás pillanatot is tartogatott eddig a televízió nézőinek. Szerencsére, ha valakik lemaradtak volna ezekről a jelenetekről, a műsor hivatalos Instagram-oldalára ellátogatva mindig találhatnak meglepetéseket.


VV Robiról készült egy nagyon mókás videó összeállítás, amiben egymás után többször is halálra rémül. Nem véletlen, hiszen a villában lévő hangszórókból üvölt az értesítő hang, ha például levelet kapnak. Reméljük Robi túléli ezeket a hangokat és megússza kisebb összerezzenésekkel a jövőben.

A következő momentum is igen szórakoztatóra sikeredett, hiszen VV Merci és VV Amanda a legelső beköltözők voltak, így bőven volt idejük megjegyezni egymás nevét. Ennek ellenére Merci érdekes névvel illette villatársát. Mindenesetre nem is tudtuk, hogy lakik bent egy Gergő is.

Végezetül az utolsó vicces jelenetet VV Virágnak köszönhetjük, akinek meggyűlt a baja a kávéfőző csodagéppel. VV Robi próbált neki a távolból segíteni, de egy játékban szerzett sérülése miatt végül magára hagyta az árva Virágot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!