ValóVilág 10: Minden idők legizgalmasabb párbaját láthattuk - ifaktor

A ValóVilág 10, de talán az összes ValóVilág évadai történetében nem tapasztaltunk még ennyire szoros és izgalmas párbajt, mint amilyen VV Robié és VV Bálinté volt tegnap este.


A tegnapi adásban háromszor mutatták meg a jelenlegi állásokat fantomképekkel, ami roppant izgatottá tett mindenkit. Az összefoglaló adás elején – feltételezhetően – VV Bálint vezetett egy-két százalékkal.

Majd jött a csavar, ugyanis az összefoglalóban látottak elgondolkoztatták az embereket és Bálintból olyat láthattak, ami még rajongóit is elbizonytalanította, hogy kire szavazzanak. Majd az adás felénél járva újra láthattuk a százalékokat, és ekkorra már teljesen megfordult és a korábban – feltételezetten - gyengébb Robi felülkerekedett VV Bálinton pár tizedszázalékkal.

Az állás egészen a legvégéig iszonyú szoros volt (50.11%-kal nyert Robi – a szerk.) és azt biztosan elmondhatjuk, hogy ennyire izgalmas párbajt a jubileumi évad során egyszer sem láthattunk, hiszen egészen a százalékok fölötti képek megmutatásáig sejtésünk sem volt, hogy ki nyerheti a párbajt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!