ValóVilág 10: Minden idők legizgalmasabb párbaját láthattuk - ifaktor

A ValóVilág 10, de talán az összes ValóVilág évadai történetében nem tapasztaltunk még ennyire szoros és izgalmas párbajt, mint amilyen VV Robié és VV Bálinté volt tegnap este.


A tegnapi adásban háromszor mutatták meg a jelenlegi állásokat fantomképekkel, ami roppant izgatottá tett mindenkit. Az összefoglaló adás elején – feltételezhetően – VV Bálint vezetett egy-két százalékkal.

Majd jött a csavar, ugyanis az összefoglalóban látottak elgondolkoztatták az embereket és Bálintból olyat láthattak, ami még rajongóit is elbizonytalanította, hogy kire szavazzanak. Majd az adás felénél járva újra láthattuk a százalékokat, és ekkorra már teljesen megfordult és a korábban – feltételezetten - gyengébb Robi felülkerekedett VV Bálinton pár tizedszázalékkal.

Az állás egészen a legvégéig iszonyú szoros volt (50.11%-kal nyert Robi – a szerk.) és azt biztosan elmondhatjuk, hogy ennyire izgalmas párbajt a jubileumi évad során egyszer sem láthattunk, hiszen egészen a százalékok fölötti képek megmutatásáig sejtésünk sem volt, hogy ki nyerheti a párbajt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!